• امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 4 May - 2024

اخبار روز

بازگشت ۹۸درصد از دانش آموزان بازمانده از تحصیل استان اصفهان به آغوش مدرسه امضای تفاهم نامه ثبت احوال و اداره پست استان اصفهان آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان بهره‌گیری از ۱۰۰ درصد توان تولید در سال ۱۴۰۲ و برنامه تولید ۹ محصول جدید در سال ۱۴۰۳ ریزگردها نتیجه خشکی تالاب گاوخونی است چینی ها رقیب سایبرتراک را ساختند اعداد بهت‌آور تجربه واقعیت افزوده روی جعبه‌‌‌های جدید دیجی‌‌‌کالا پرچمداری ایرالکو در مسوولیت اجتماعی رشد ۱۶۰ درصدی صادرات خدمات مهندسی در ۳ سال فیلتر اینستاگرام قاعده بازی فیلترینگ را بهم زد هوش مصنوعی ۸ سال زودتر آرتروز زانو را تشخیص می‌دهد! عبور از بازار پول تکمیل زیرساخت‌های مرکز همایش‌های اصفهان به ۵ همت اعتبار نیاز دارد حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است کسب رتبه برتر مدیریت درمان استان اصفهان در بین مدیریت های درمان تیپ یک و ۳۲ مدیریت درمان در کشور استفاده از زبان اشاره یکی از جنبه‌های مناسب در حمایت از افراد ناشنوا است تقدیر از اساتید برجسته علمی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش پایان عصر تک‌شاخ‌ها؟ پز عالی جیب خالی دردسرساز دلالان برای دیوار و شیپور دوراهی هوش مصنوعی مقابل شرکت‌ها رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد پانزدهمین جایگاه سوخت تحت برند پالایشگاه اصفهان افتتاح شد اولین دوره تربیت معلم قرآنی و پنجمین دوره ارتقای نخبگان تلاوت قرآن کریم اگر جنگ شود، کدام کشورها امن هستند؟ رمزدارایی در پساهاوینگ ارزپاشی در موتورسازی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد سیمبانان در خط مقدم جبهه صنعت برق خدمت می کنند احداث سایت دوم پالایشگاه اصفهان درهرمزگان کاهش ۴۰۰ هزار متر مکعبی نفت کوره درهلدينگ پتروپالایش اصفهان رقابت ناپایدار گره کور سیاستگذاری در بازار موبایل جیب پرپول نسل زد شت کوین چیست؟ نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه اصفهان میکرو بلاگرهای اقتصادی در کمین جیب مردم واردات خودرو اولویت دولت نیست توسعه با چشمان باز

1
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خبر داد:

تقدیر از اساتید برجسته علمی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش

  • کد خبر : 16028
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
تقدیر از اساتید برجسته علمی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نشستی با خبرنگاران به منظور تشریح برنامه های “دهه سرآمدی آموزش” با بیان اهمیت آموزش و تربیت فارغ التحصیل کارآمد بعنوان کارکرد اصلی دانشگاه، شعار دانشگاه اصفهان آموزش الهام بخش، نیازمحور و اشتغال پذیر اعلام کرد. دکتر محمد فرامرزی از برگزاری برنامه های دهه سرآمدی آموزش از […]

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نشستی با خبرنگاران به منظور تشریح برنامه های “دهه سرآمدی آموزش” با بیان اهمیت آموزش و تربیت فارغ التحصیل کارآمد بعنوان کارکرد اصلی دانشگاه، شعار دانشگاه اصفهان آموزش الهام بخش، نیازمحور و اشتغال پذیر اعلام کرد.

دکتر محمد فرامرزی از برگزاری برنامه های دهه سرآمدی آموزش از ۸ تا ۱۷ اردیبهشت خبر داد که برخی در سطح کلان شامل تقدیر از اعضای هیأت علمی، کارگاه های آموزشی، نشست ها و جلسات هم اندیشی و گرامیداشت مقام معلم است.

او با اشاره به برگزاری مراسمی که همه ساله در دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه برگزار می شود، به بیان اهمیت آموزش پرداخت و گفت: در دانشگاه نسل اول، آموزش کارکرد اصلی بود اما در دانشگاه نسل های دوم، سوم و چهارم، مهارت آموزی، ثروت آفرینی و کارآفرینی جزو کارکردهای اصلی نیز درنظر گرفته می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با اذعان به اینکه آموزش عالی چهارمقوله کلیدی دانشجو، برنامه و مفاد درسی، زیرساخت ها و امکانات آموزشی، اساتید و بویژه اعضای هیات علمی بعنوان مهمترین عنصر تاثیرگذار هستند، وضعیت دانشگاه اصفهان در این شاخص ها را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اکنون دانشگاه اصفهان در رده پنج دانشگاه برتر کشور قرار دارد.

او در بیان اهمیت جایگاه معلم و تقدیر از اساتید، از بزرگداشت روز معلم در روز ۱۱ اردیبهشت در تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان خبر داد و توضیح داد: براساس برنامه ریزی و ارزیابی انجام شده، از اساتید سرآمد دانشگاه در آموزش و دارای بالاترین کیفیت آموزش، ارتقا یافتگان به مراحل و درجات بالاتر هیات علمی، اساتید بازنشسته، اعضای فعال در ارتباطات صنعت و دانشگاه، موثر در اشتغال پذیری دانشجو، اساتید فعال در زمینه بین المللی سازی و فعالان موضوعات فرهنگی و موفق در ارتقای کیفیت تدریس، افراد خیر و نیکوکار در کمک به تامین زیرساختهای دانشگاه تقدیر خواهد شد. همچنین، دانشگاه اصفهان، نشان جامعه محوری و تمدن سازی را به افراد پیشرو در این زمینه اعطا خواهد کرد.

فرامرزی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: دانشگاه اصفهان بعنوان بزرگترین دانشگاه جامع در سطح کشور دارای ۱۷ دانشکده و حدود ۱۷ هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی تکمیلی، ارشد و دکترا است که شامل ۴۰۰ رشته تحصیلات تکمیلی، ۹۰ گروه آموزشی  و ۷۰۰ نفر اعضای هیات علمی است.

او با اشاره به پنج سیاست جدید وزارت علوم، یکی از شعارهای محوری را، بین المللی سازی دانشگاه اعلام کرد که بطور خاص در دستور کار قرار دارد و براین اساس، با استفاده از اسانید فعال در این زمینه و مرکز بین المللی فعال دانشگاه اصفهان، تفاهم نامه هایی با کشورهای روسیه و شرق آسیا و راه اندازی نت ورک ها و شبکه سازی صورت گرفته است ولی به دلیل تحریم ها، حضور ما در مجامع علمی بین المللی سخت تر شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در صحبت از ساماندهی رشته های تحصیلی، از توقف پذیرش ۱۰۰۰ کدرشته خبر داد که شامل ۲۸درصد رشته های کارشناسی، بیش از ۱۰درصد ارشد و دکترا هستند.

لینک کوتاه : https://navasanonline.ir/?p=16028
  • نویسنده : فرزانه افسرطه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.